[Template "responsive" not found]
Home » Diensten » Boomverzorging

Boomverzorging

Met onze gespecialiseerde mensen en machines kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden met bomen voor U uitvoeren. Van snoeien van een overhangende tak tot het verwijderen van uw woudreus met een telekraan.

Wanneer U een boom heeft die niet meer gewenst is in de tuin, vaak omdat hij te groot wordt, kunnen wij voor een snelle en nette oplossing zorgen. Door middel van diverse klimtechnieken kunnen wij de boom op 2 vierkante meter neer laten komen. Het versnipperen van het hout en het frezen van de overgebleven stobbe kunnen wij natuurlijk voor U verzorgen. Bij kleine klussen handmatig en bij grotere klussen machinaal. Met onze kleine hand stobbenfrees kunnen wij door bijna iedere deur om de stobbe achter in de tuin te frezen zonder schade aan uw gazon.

In overleg is alles mogelijk, het afvoeren van de complete boom of alleen de takken, maar het in kloofklare mootjes zagen is natuurlijk ook mogelijk. Voor het bepalen van een prijs is het nagenoeg altijd noodzakelijk om de boom te bekijken. Iedere klus is anders en het is belangrijk van tevoren goed door te spreken wat er moet gebeuren en hoe het wordt uitgevoerd.